Scroll to top
sk

Psík Heylee

Business |
Štvorročnú Heylee zrazilo auto keď bola ešte šteniatko. Operácia, kov ku kostičke. Tento rok začala krívať, kov vyoperovali pred týždňom.
Heylee priniesla ku mne na terapiu priateľka /lebo nie ste majitelia vašich psíkov, ale ich priatelia – ale to vy viete. Tak isto je to s kamienkami :-)/.
Heylee dostala kombináciu Kraniosakrálnej terapie a zosilnili sme účinok Živou. Pustili sme sa teda do práce.
Začala som ruky prikladať opatrne na chrbticu, hlavička hore, že čo sa deje. Poznala takéto liečivé dotyky rúk lebo doma ju liečili.
Pomaly som sa presunula na zranenú nohu a čakala som. Kontrola čo sa deje, po chvíli hlavička – po chvíľkovom prehováraní 🙂 spočinula na podložke, jemný spánok a odpočinok.
Po hodine sme skončili a milá krásna Heylee sa sama zdvihla a kráčala si k dverám🤫.
To bolo včera. Dnes pol dňa odpočívala, spinkala. Potom si opäť trúfla sama sa postaviť a chodiť. Nemá dovolené chodiť veľa, aby sa v poriadku zotavila po nedávnej operácii. Dokonca chytila do papuľky hračku a priniesla ju 😉
K kraniosakrálnej terapii viete veľa z tejto stránky, o Žive menej.
Kraniosakrálna terapia umožňuje telu zregenerovať sa, reštartujú sa všetky systémy v tele. Táto terapia je uhrádzaná v zahraničí z polovice zdravotnými poisťovňami – to znamená pre neveriacich 😀 – kranioterapii netreba veriť, ono to funguje aj bez vašej viery – stačí si ľahnúť na masérsky stôl.
ŽIVA je slovanská energia, ktorú v minulosti používali na liečenie rúznymi spôsobmi a postupmi. Prúd energie vieme zosilniť symbolmi.
Všetkým energetickým terapiám treba veriť lebo ak nie ste otvorení prúdeniu energie tak ona do vášho tela nejde.
Heylee si brala more energie, ruky som prikladala najme na boľavú stehennú kosť, ale i na celé telo. No je to múdre stvorenie a veľká bojovníčka. Teším sa s nimi 🍀

Súvisiace články