Scroll to top
sk

Prečo si nevypýtať? Vesmír počúva

Business |

Svojou voľbou môžeme vytvárať väčšie možnosti a hojnosť v každej oblasti nášho života. Ale ako sa tam presne dostaneme? Zmeníme obmedzujúce presvedčenia a myšlienkové vzorce. Tu prichádza na rad Access Bars.

Access Bars je metóda, pomocou ktorej si môžeme uľahčiť život a zmeniť mnohé aspekty života od chudnutia až po lepšie vzťahy.

Bars je názov pre 32 bodov v hlave kde ukladáme naše myšlienky, pocity, emócie, rozhodnutia, postoje, sny, túžby a nápady. Myšlienky, ktoré v týchto bodoch ukladáme, sú našimi obmedzeniami, ktoré spôsobujú problémy v mnohých oblastiach nášho života.

Počas terapie Bars sa praktizujúci jemne dotýka týchto bodov, aby vyčistil elektromagnetický náboj a uvoľnil tieto obmedzenia. Body zodpovedajú rôznym oblastiam nášho života ako sú peniaze, kontrola, kreativita, starnutie, radosť, tvorba vzťahov, komunikácia a ďalšie témy života.. Všetky body sú však vnútorne prepojené. Napríklad vaša komunikácia môže blokovať vašu hojnosť čo môže viesť k problémom s peniazmi. Preto môže mať odstránenie obmedzení v jednej téme pozitívny vplyv na mnohé oblasti vášho života. Všetky barsy sú navzájom prepojené a nikdy nemôžeme predvídať čo sa nakoniec ukáže. Access Bars je bránou k nekonečným možnostiam.

Toto ošetrenie je vhodné pre každého, kto chce zažiť a vytvoriť si viac ľahkosti, radosti a hojnosti vo svojom živote. Predstavte si, že by niekto mohol stlačiť tlačidlo a stlmiť ten hlas vo vašej hlave, ktorý vám hovorí, že nie ste dosť dobrý alebo že nedokážete dosiahnuť to, o čom snívate? Ak snívate, možno sa vám vaše sny splnia. No ak si spustíte Barsy – aj sami sebe – odblokuje sa všetko čo splneniu vašich snov prekáža a už nebude brániť toku všetkého čo si len viete, ale i neviete predstaviť. Lebo vaše myslenie a teda aj sny sú obmedzené tým čo poznáte. No na vás čakajú možnosti, o ktorých netušíte. Tak prečo si ich os Vesmíru nevypýtať. Vesmír počúva vaše myšlienky a dá vám to načo myslíte. Už nepremýšlajte, je čas pretvoriť svoje sny a myšlienky do otázok.

Čo všetko je tu možné, aby ste mali hojnosť všetkého po čom túžite?

Kurzy Bars budú len do konca roka 2023. Prečo nevyužiť výnimočnú šancu? Tieto odbloky na kurze len u mňa – nie sú súčasťou kurzu, ja vám toto odblokovanie ponúkam ako darček 🙂

 

Súvisiace články