Scroll to top
sk

Migréna a bolesť hlavy

Business |
Dobrý večer Zdenka.
Posielam Vám, aj keď už dávnejšie sľúbenú, informáciu čo ma k Vám priviedlo a moju skúsenosť s kraniosakrálnou terapiou.
Už roky som hľadal spôsob, ako sa zbaviť bolesti hlavy. Tie sa s pribúdajúcim fyzickým vekom stupňovali a posledný rok som ich dokázal ovládať len, ak som ich včas zachytil, čo sa ale nie vždy darilo. Bolesti boli na dennom poriadku a ak je najlepším priateľom pre niekoho pes, pre mňa to bol Ibalgin. Bolesť bola schopná prísť kedykoľvek. V noci, po tréningu, v práci, doma. Nedalo sa to predvídať. Dnes si už dovolím tvrdiť, že výrobca liekov na bolesti hlavy prišiel o jedného zo svojich perspektívnych klientov 🙂
Po prvej návšteve u Vás sa intenzita bolesti zmenšila o 90% a frekvencia na 1 x týždenne. Postupne sa frekvencie predlžovali a dnes už to čo občas prichádza nenazývam bolesťou. Ďalším nečakaným benefitom je spánok. Ak niekto hovorí, že len malé deti dokážu spať celú noc bez jediného zobudenia, tak som považujem za jedno z tých detí. No a v neposlednom rade je to výrazne iné vnímanie seba a aj ľudí okolo mňa. Toto sa nedá opísať. Toto treba zažiť.
Zdenka, ĎAKUJEM.
………………………………………………………………………………………………………………..
Kraniosakrálna terapia – v knihách píšu a ja to môžem potvrdiť, že migréna a bolesť hlavy sú jednou z najľahších vecí, s ktorými si kraniosakrálna terapia poradí.
Počas mojej terapeutickej praxe prišlo na túto terapiu veľa klientov, ktorí sa už bez bolesti na svet usmievajú. A niektorí mali naozaj každodenné bolesti.
Túto správu mi napísal klient, požiadala som ho, aby ste mali informáciu priamo od klienta, ktorý sa teší a ja s ním. Bolo to niekoľko terapií, jedna nestačí. U každého klienta je to iné, no desať terapií to nikdy nebolo. Tak ako nestačí jedna tabletka nestačí ani jedna terapia.
Počas života si ukladáme do batohu rôzne traumy, stresy, programy, strachy, obmedzenia. Trpí nervová sústava a telo reaguje. Ani medicína nedokáže určiť čo spôsobuje migrény a nie je na ne liek. Niektorým ľuďom nezaberie ani veľa tabletiek tak ako môjmu klientovi.
Čo poviete? Stojí za to vyskúšať kranio terapiu a zlepšiť si kvalitu života?
Krasniosakrálna terapia a vytúžené zmeny – to je proces. Som nesmierne poctená, že moji klienti mne aj svojmu telu dávajú dôveru, je ich stále viac. A pribúdajú takí, ktorí vnímajú, že vytúžené zmeny sú proces a vedia, že prijať zodpovednosť za to čo sa im v živote deje vrátane bolestí. Ako prijať zodpovednosť? Niekedy dávnejšie som sa zamýšľala ako to treba urobiť 🙂. Jednoducho – uvedomiť si, že za všetko čo sa nám v živote deje si môžeme sami. Aj keď určité veci nerobíme vedome. Naše telo reaguje na všetky naše myšlienky. Medicína uznáva somatoemocionálne príčiny chorôb. Tam končí. Východná medicína má túto teóriu viac prepracovanú. O tom podrobnejšie nabudúce 🙂

Súvisiace články