Scroll to top
sk

Zmenil sa náš vzťah

Business |
„Zmenil sa náš vzťah!“
Takouto radostnou myšlienkou prišla mladá dáma na tretiu terapiu. Manžel na ňu úplne inak reaguje. Prišla aj vášeň. Po dvoch terapiach! 🙂
Čo sa zmenilo? Ona. Odišli strachy, programy a ktovie čo ešte. Zmenila sa ona. A teraz sa bude meniť okolie.
Popísala som na túto tému veľa. Nikoho nezmeníme, to nie je možné. Ak chceme zmenu musíme začať u seba. A potom sa zmení veľa situácií v živote.
Po niekoľkých kraniosakrálnych terapiách sa budete usmievať a všetko bude ináč – odídu strachy, úzkosti, upraví sa komunikácia s rodinou, v práci, s priateľmi. Je možné, že po takýchto zmenách z vášho života odídu priatelia a to je v poriadku. Odovzdali ste si čo ste si mali odovzdať a do života vám prídu iní s vašimi vibráciami.
A dôležité je nerozprávať stále o svojich problémoch. Nikomu to neprospieva – beriete tým ľuďom ich energiu a nikomu to nepomôže – len sa vám na chvíľu uľaví. Každý problém sa dá riešiť, stačí sa len rozhodnúť.
Dnes mi niekto napísal: „Zdenka, ako sa máte? Čo prežívate?“
Takto sa ma to nikdy nikto nespýtal. Ako sa máš, to áno, ale to býva väčšinou formálne a ja na to odpovedám – stále lepšie. Otázka neúprimná a odpoveď adekvátna 🙂. No táto otázka bola úprimná a ja som sa zdôverila o tom čo prežívam.
Pýtate sa svojho partnera ako sa cíti? Rodičov, detí, kamarátov.
Svet sa zmení ak začneme od seba. Začnime sa zaujímať o ľudí ako sa cítia, čo prežívajú. Je to pekné a úprimné. Zjemnime spoločne tú energiu, ktorá je okolo nás. Svetielkujme a usmievajme sa.
Áno, viem, aj ja žijem v tejto dobe. Usmievať sa v ťažkých chvíľach chce vnútornú silu. A o to ide. Budovať si silu vo vnútri nás a začať môžeme úsmevom. V tej chvíli telo dostane cez mozog impulz na uvoľnenie a to je dôležité pre naše zdravie. Napätie a potom choroby. Naše telo potrebuje úsmev. Skúste sa niekedy naozaj úprimne na seba usmiať do zrkadla a vnímajte čo sa deje 🙂.
Spýtajte sa partnera ako sa cíti a povedzte mu ako sa cítite vy – celkovo a ako ste sa cítili v niektorých situáciách v minulosti. Mnohé sa dozviete a mnohé sa zmení. Aj detí, rodičov a kamarátov, …
Veľa úsmevov, život je zábava! Ak sa tak rozhodnete.
O kraniosakrálnej terapii sa dozviete na mojej stránke a rada vás ju aj naučím:

Súvisiace články