Scroll to top
sk

Čo môžem dnes pridať do svojho života čo by mi vytvorilo peniaze?

Business |

Napíklad knihy :-):

– Gary M. Douglas and Dain Heer: Money isn´t the problem, you are

– How to become money – Work book by Gary M. Douglas

Gary M. Douglas je zakladateľ techniky Access Bars, Access Consciousness, ktorý čo to o peniazoch vie – skupuje naftové polia, aby ľudia tak nedevastovali Zem

– Jerrold Mundis: How to get out of debt, Stay out of debt, Live Prosperously

– Penny Capitalist: How to build a small fortune from next to nothing

Ja som síce odpovedala na otázku, ktorá je na obrázku čo sa robiť nemá. Princíp otázok ako súčasť Access Bars je položiť otázku (musím vedieť presne naformulovať želanie a to pretvoriť do otázky) a nevymýšľať odpoveď tak ako doteraz lebo doteraz ste to nevymysleli.

Odpovedala som preto lebo som vám chcela dať informáciu o zaujímavých knihách. Nové nevšedné informácie.

Ako vám môžu tieto knihy pomôcť k bohatstvu?

Povedali vám, že peniaze kazia charakter? Nie, to vy ste sa zmenili, peniaze nemajú moc kaziť charakter.

Povedali vám, že peniaze nepotrebujete ku šťastiu? Naozaj? Naozaj netúžite vyberať si dovolenku podľa obrázku a nie podľa ceny ako doteraz?

Čo ak to čo vám povedali je celé zle? Možno pre vás je to práve dobre a tak je to správne. No s Access Bars máte možnosť zmeniť to čo sa vám deje s peniazmi a potom si vybrať : Chcem peniaze alebo chcem to mať tak ako doteraz – nepotrebujem peniaze. Vidíte ten rozdiel? Vy sa môžete rozhodnúť či ich potrebujete k tomu, aby ste si žili život s peniazmi alebo nie. No už nemusíte žiť život podľa toho čo vám povedali, pretože po kurze alebo terapiach Access Bars VY STE TU ŠÉF!

Súvisiace články