Scroll to top
sk

75 minút

Business |

Čo keby sa váš celý život mohol zmeniť za 75 minút?

(A to všetko v ľahu, nič nemusíte robiť)

Vedecká štúdia, ktorú vykonal dr. Jeffrey Fannin.

Dr. Fannin je v USA považovaný za jedného z popredných expertov na činnosť mozgu. Je držiteľom titulu Ph.D. v psychológii, titul MBA a bakalársky titul v odbore masová komunikácia.

V oblasti neurovedy sa pohybuje dve desaťročia. Tiež pracuje s komplexnou praxou mapovania a analýzy mozgov viac ako 17 rokov. Je to práve mapovanie a analýza mozgu vďaka ktorému je jeho výskum na Access Bars taký presvedčivý.

Doktor Fannin bol celkom nadšený z toho čo videl na mozgoch ľudí, ktorí absolvovali terapiu Bars. Asi po hodine spracovania údajov doktor Fannin hovorí: „ Panebože. Neverím tomu, čo vidím“. (pozri obrázok – pred a po terapii Bars – Zelená označuje „normálnu“ mozgovú aktivitu – Červená znamená, že mozgová aktivita je o 3 štandardné odchýlky vyššia, ako sa považuje za normálne. Inými slovami, mozog je veľmi aktívny. + Na videu vidíte – animácia činnosti mozgu – pozri dolu uvedený link na Zdroj článku).

Na vykonanie testu doktor Fannin urobil EEG.

Potom čo vykonal prvý EEG subjekt dostal jedno ošetrenie Access Bars. Potom znova urobil EEG bezprostredne po spustení Bars a znova zmeral EEG.

Zdroj: https://upwardspiral.co.uk/access-bars/

Súvisiace články